Ozzy i Sharon Osbourne donirali opremu pančevačkoj bolnici u Srbiji

Interni odjel u bolnici u Pančevu dobio je novu opremu koju je donirao najpoznatiji heavy metal pjevač i njegova supruga.

Ozzy i Sharon Osbourne (Foto: Wikipedia)

Pančevačka bolnica dobila je sedam novih bolesničkih kolica za interni odjela, a četiri su donirali Ozzy i Sharon Osbourne, javljaju srpski mediji. Zasluga toj donatorskoj gesti pripisuje se Predragu Radmanoviću, rodom iz Pančeva, koji već godinama živi i radi u Los Angelesu i koji je obavijestio poznati par o pokrenutoj akciji nabave nužne opreme u ovom periodu pandemije koronavirusa.

U opremanju pančevačke bolnice s ostalih kolica uplatama su sudjelovali Dušica Ivanović iz Kanade, Miloš Lazarević iz Perua i Svetlana Matić iz Austrije koji su pročitali potresnu priču naslovljenu “U Srbiji bolesne očeve nose u ćebadima”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X