Ozzy Osbourne: Uopće se ne sjećam 80-ih

Snimljen je dokumentarni film naslova ‘God Bless Ozzy Osbourne’ o jednoj od najvećih legendi heavy metala.

'God Bless Ozzy Osbourne'

Film „God Bless Ozzy Osbourne“ producirao je pjevačev sin Jack Osbourne, dok je supruga Sharon izvršna producentica. Film je u SAD-u bio premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu, dok se britansku premijeru dogodila u srijedu 8. lipnja.

„God Bless Ozzy Osbourne“ dokumentirao je pjevačev život od njegovog djetinjstva u Birminghamu, uključujući odnos s roditeljima, sestrom, kao i prvi brak. U glazbenom segmentu pokrivene su godine s Black Sabbathom kao i kasnija solo karijera.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ajq9xfCyno8[/youtube]

Ozzy u filmu po tko zna koji put progovara o desetljećima opijanja i drogiranja. „Trebao sam umrijeti sto puta do sada, ali nisam. Ako želiš od mene da nešto učinim, samo mi reci da to ni ne pokušavam. Tako je bilo i s porocima“, izjavio je Ozzy Osbourne i dodao koja je jedna od posljedica takvog stava i načina života koji je živio: „Uopće se ne sjećam osamdesetih. Za mene se nikad nisu dogodile.“

Šezdesetogodišnji pjevač je čist posljednjih pet godina, a to mu je donijelo i neke benefite kao što je dobivanje vozačke dozvole u ruke. „Kad sam bio mlađi skupljao sam noževe, pištolje i posebno motore… Ali sam tek sada sposoban voziti ih.“, zaključio je Ozzy.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FWZbAQssiqM[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X