Ozzy Osbourne: Uopće se ne sjećam 80-ih

Snimljen je dokumentarni film naslova ‘God Bless Ozzy Osbourne’ o jednoj od najvećih legendi heavy metala.

God Bless Ozzy Osbourne

Film „God Bless Ozzy Osbourne“ producirao je pjevačev sin Jack Osbourne, dok je supruga Sharon izvršna producentica. Film je u SAD-u bio premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu, dok se britansku premijeru dogodila u srijedu 8. lipnja.

„God Bless Ozzy Osbourne“ dokumentirao je pjevačev život od njegovog djetinjstva u Birminghamu, uključujući odnos s roditeljima, sestrom, kao i prvi brak. U glazbenom segmentu pokrivene su godine s Black Sabbathom kao i kasnija solo karijera.

Ozzy u filmu po tko zna koji put progovara o desetljećima opijanja i drogiranja. „Trebao sam umrijeti sto puta do sada, ali nisam. Ako želiš od mene da nešto učinim, samo mi reci da to ni ne pokušavam. Tako je bilo i s porocima“, izjavio je Ozzy Osbourne i dodao koja je jedna od posljedica takvog stava i načina života koji je živio: „Uopće se ne sjećam osamdesetih. Za mene se nikad nisu dogodile.“

Šezdesetogodišnji pjevač je čist posljednjih pet godina, a to mu je donijelo i neke benefite kao što je dobivanje vozačke dozvole u ruke. „Kad sam bio mlađi skupljao sam noževe, pištolje i posebno motore… Ali sam tek sada sposoban voziti ih.“, zaključio je Ozzy.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X