Papa Franjo objavio prvi singl i najavio pop rock album ‘Wake Up!’

Album ‘Wake Up’ ugleda će svjetlo dana 27. studenog ove godine, a na Bandcamp je upravo objavljen prvi singl ‘Wake Up! Go! Go! Forward’.

Papa Franjo 'Wake Up!'
Papa Franjo ‘Wake Up!’

Papa Franjo ne prestaje s iznenađenjima. Nakon što je bio prvi Papa koji je održao govor u američkom Kongresu najavljen je njegov album singlom „Wake Up! Go! Go! Forward“.

Riječ je pjesmi sklopljenoj iz nekoliko motiva, uključujući himnični pop rock uvod u kojem dominiraju puhači i električna gitara, potom njegov prošlogodišnji govor katoličkim vjernicima Južne Koreje, da bi završni dio pripao gospelu. „No one who sleeps can sing, dance and rejoice“, tj. „Nitko tko spava ne može pjevati, plesati i radovati se“, poručuje Papa Franjo i poziva na buđenje i pokret.

Za produkciju albuma bio je zadužen Don Giulio Neroni, dugogodišnji producent i umjetnički direktor papinih albuma. Do sada je radio s Ivanom Pavlom II i s Benediktom XVI, a sada i s Franjom. Na albumu „Wake Up!“ Papa se obraća na engleskom, španjolskom i portugalskom jeziku na 11 skladbi u kojima progovara o miru, dostojanstvu, problemima okoliša i prirode, tecpomoći potrebitima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X