Park Sessions slavi deset godina

Idem i Voado svirat će na turneji po pet gradova.

Park Sessions

Park Sessions je projekt akustičnih glazbenih svirki na različitim lokacijama diljem Republike Hrvatske, čiji je glavni fokus predstavljanje glazbenika svih žanrova i uzrasta na društvenim mrežama putem video materijala. Započeo u Karlovačkim parkovima, zbog kojih je i dobio naziv, kasnije se prebacuje u Zagreb i okolne gradove, na lokacije svih vrsta s ciljem da svaka bude što drugačija i originalnija od prethodne.
Glazbenici koji gostuju i sviraju jesu mladi neafirmirani autori koji se tek probijaju na scenu, ali i oni već poznati koji djeluju nekoliko godina. Do sada je izbačeno preko 160 video uradaka na YouTube kanalu, sa preko 70 različitih autora iz raznih gradova i država.

Autor projekta je mladi svestrani stvaraoc Pavle Kocanjer te povodom 10 godina postojanja projekta, biti će održana mala turneja po gradovima, gdje će uživo akustično svirati Antun Aleksa (IDEM) i Vlado Remes (VOADO), te će se ponegdje pridružiti i lokalne snage.

IDEM; je novi solo projekt Antuna Alekse, člana bendova Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. Kroz neobični crossover post i pop punka Antun želi svijetu prenijeti pesimizam u duru i pozitivu u molu. Ove nedjelje izbacuje svoj prvi album i na maloj turneji će ga promovirati akustično.

VOADO u ulozi samog sebe. Pored bendova From Another Mother i Đutka uskače u solo akustični looper haos! Malo tugy plaky, malo dance i funky. Live izvedba albuma “Terra Madre” na engleskom i promocija novih stvari na domaćem.

Datumi:

28/05 – Zagreb (@AKC Attack)
29/05 – Pula (@Rojc)
30/05 – Rijeka (@Book caffe Dnevni Boravak)
31/05 – Zadar (@Nigdjezemska)
01/06 – Split (@Basket bar) See less

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X