Paul McCartney izjavio kako je Kanye West ‘monstrum’ koji ga inspirira

McCartney i West surađivali su zajedno nekoliko puta tijekom 2014., na pjesmama ‘All Day’, ‘Only One’ i, zajedno s Rihannom, na ‘FourFiveSeconds’.

Paul McCartney (Foto: Wikipedia)
Paul McCartney (Foto: Wikipedia)

U govoru tijekom snimanja Mastertapes za BBC Radio 4, Paul McCartney je izjavio da je Kanye West “monstrum” i “luđak koji ga nadahnjuje fantastičnim idejama”.

Opisujući njihov zajednički rad, bivši Beatle je izjavio: “Dobijem nazad pjesmu “All Day” koju sam mu posao i on je uzeo moju melodiju i napravio od nje ozbiljno urbanu stvar, što je posebno smiješno jer je u tekstu jako puno upotrebljavao N-riječ.”

McCartney je još otkrio i kako ga je Oprah Winfrey upozoravala da mu nije pametno surađivati s reperom, upravo zbog toga što previše koristi N-riječ, a ponešto konzervativni ljudi to ne vole, pa čak ni Afroamerikanci ne bi trebali koristiti tu riječ. “Ja sam joj rekao, da, ali to je Kanye! I on govori o urbanoj generaciji koja tu riječ ne koristi na uvredljiv i pejorativan način, nego potpuno drugačije. Bit je u kontekstu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X