Paul McCartney misli da boca viskija košta 16 kuna

Maccin službeni biograf tvrdi da se Beatle svim silama trudi ostati u kontaktu s “običnim ljudima”.

Paul McCartney (Foto: Wikipedia)

Paul McCartney misli da boca viskija košta 2 funte, odnosno nekakvih 16 kn, tvrdi njegov službeni biograf Barry Miles. Miles, koji je 1997. napisao Maccinu biografiju “Many Years From Now” objasnio je kako Macca, globalnoj slavi usprkos, pokušava ostati u kontaktu s “običnim ljudima”.

“On očajnički želi biti normalna osoba”, tvrdi Miles za Express. “Koristi javni prijevoz kada god je to moguće i vrlo je anksiozan oko toga da ne izgubi kontakt s, uvjetno rečeno, običnim ljudima.”

Miles je u intervjuu podijelio anegdotu koja najzornije pokazuje da McCartneyu takva incijativa i ne polazi najbolje za rukom.

“Prije par godina, sjećam se, bili smo u studiju i Macca je “roadieja” zamolio da skokne do dućana i kupi bocu viskija, naročito iz razloga jer su u studio navraćali gosti. Pritom mu je dao 2 funte. “Roadie”  je rekao: “Paul, cijena je porasla od 60-ih.” No, na kraju krajeva, nemoguće je biti normalan. Nije moguće biti tako slavan i popularan, toliko dugo godina, a da i dalje budeš u kontaktu s “običnim čovjekom”, zaključio je McCartneyev biograf.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X