Paul McCartney misli da boca viskija košta 16 kuna

Maccin službeni biograf tvrdi da se Beatle svim silama trudi ostati u kontaktu s “običnim ljudima”.

  • 9
    Shares
Paul McCartney (Foto: Wikipedia)

Paul McCartney misli da boca viskija košta 2 funte, odnosno nekakvih 16 kn, tvrdi njegov službeni biograf Barry Miles. Miles, koji je 1997. napisao Maccinu biografiju “Many Years From Now” objasnio je kako Macca, globalnoj slavi usprkos, pokušava ostati u kontaktu s “običnim ljudima”.

“On očajnički želi biti normalna osoba”, tvrdi Miles za Express. “Koristi javni prijevoz kada god je to moguće i vrlo je anksiozan oko toga da ne izgubi kontakt s, uvjetno rečeno, običnim ljudima.”

Miles je u intervjuu podijelio anegdotu koja najzornije pokazuje da McCartneyu takva incijativa i ne polazi najbolje za rukom.

“Prije par godina, sjećam se, bili smo u studiju i Macca je “roadieja” zamolio da skokne do dućana i kupi bocu viskija, naročito iz razloga jer su u studio navraćali gosti. Pritom mu je dao 2 funte. “Roadie”  je rekao: “Paul, cijena je porasla od 60-ih.” No, na kraju krajeva, nemoguće je biti normalan. Nije moguće biti tako slavan i popularan, toliko dugo godina, a da i dalje budeš u kontaktu s “običnim čovjekom”, zaključio je McCartneyev biograf.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X