Paul McCartney pričao o zajedničkoj masturbaciji s Johnom Lennonom

U snimanom razgovoru za GQ, u videu koji možete pogledati ispod teksta, Macca se dotaknuo i različitih grupnih i inih seksualnih aktivnosti koje je prakticirao s Beatlesima i Johnom Lennonom.

  • 19
    Shares
Paul McCartney (Foto: Mary McCartney)

Macca se u razgovoru prisjetio masturbiranja s Lennonom i kako je, između ostaloga, “neprilično” ponašanje Beatlesa dodatno zbližilo liverpulski kvartet.

Priče o masturbaciji Beatlesa, McCartney je već iznio u svojoj biografiji objavljenoj 1997. godine, “Many Years From Now”, no sada je, izvjesno je, smatrao da ju nije naodmet ponoviti.

“Okupljali bi se u Johnovoj kući, nas četvero, i ponekad bi, umjesto partijanja ili opijanja – ne mogu se uopće sjetiti da li bi tome bio slučaj kada bi tamo prespavali ili nešto slično – netko bi se sjetio ugasiti svjetlo, zatim bi netko počeo masturbirati i najednom smo svi masturbirali.”

U grupi gdje su bili Lennon, McCartney i tri Lennona prijatelja, masturbacijske su se seanse vodile nadasve demokratičnim angažmanom.

“Netko bi, naprimjer, uzviknuo “Brigitte Bardot!” i onda bi se masturbiralo na nju”, objasnio je McCartney. Ističe da je Lennon nekada znao vikati i “Winston Chruchill!” kako bi seksualno minirao svoje prijatelje.

“Postoji toliko stvari koje, kada se osvrneš unatrag na svoj život, pomisliš, “Jesam li stvarno to učinio?” No, bila je to dobra, bezopasna zabava koja nije naudila nikome. Pa ni Brigitte Bardot!”

Čitavi razgovor, koji je s Maccom nasnimio britanski magazin GQ, pogledajte ispod teksta.

 

  • 19
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X