Paul McCartney pričao o zajedničkoj masturbaciji s Johnom Lennonom

U snimanom razgovoru za GQ, u videu koji možete pogledati ispod teksta, Macca se dotaknuo i različitih grupnih i inih seksualnih aktivnosti koje je prakticirao s Beatlesima i Johnom Lennonom.

  • 19
    Shares
Paul McCartney (Foto: Mary McCartney)

Macca se u razgovoru prisjetio masturbiranja s Lennonom i kako je, između ostaloga, “neprilično” ponašanje Beatlesa dodatno zbližilo liverpulski kvartet.

Priče o masturbaciji Beatlesa, McCartney je već iznio u svojoj biografiji objavljenoj 1997. godine, “Many Years From Now”, no sada je, izvjesno je, smatrao da ju nije naodmet ponoviti.

“Okupljali bi se u Johnovoj kući, nas četvero, i ponekad bi, umjesto partijanja ili opijanja – ne mogu se uopće sjetiti da li bi tome bio slučaj kada bi tamo prespavali ili nešto slično – netko bi se sjetio ugasiti svjetlo, zatim bi netko počeo masturbirati i najednom smo svi masturbirali.”

U grupi gdje su bili Lennon, McCartney i tri Lennona prijatelja, masturbacijske su se seanse vodile nadasve demokratičnim angažmanom.

“Netko bi, naprimjer, uzviknuo “Brigitte Bardot!” i onda bi se masturbiralo na nju”, objasnio je McCartney. Ističe da je Lennon nekada znao vikati i “Winston Chruchill!” kako bi seksualno minirao svoje prijatelje.

“Postoji toliko stvari koje, kada se osvrneš unatrag na svoj život, pomisliš, “Jesam li stvarno to učinio?” No, bila je to dobra, bezopasna zabava koja nije naudila nikome. Pa ni Brigitte Bardot!”

Čitavi razgovor, koji je s Maccom nasnimio britanski magazin GQ, pogledajte ispod teksta.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute
  • 19
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X