Paul McCartney sprema se objaviti svoju prvu knjigu za djecu ‘Hey, Grandude!’

Paul McCartney obznanio je sve detalje vezane uz svoj novi projekt – njegove prve knjige za djecu nazvane “Hey, Grandude!”

  • 2
    Shares
Paul McCartney s ilustracijama svoje knjige za djecu, ‘Hey Grandude!’ (izvor: YouTube)

Polu-knjiga polu-slikovnica će izaći do kraja rujna preko izdavačke kuće Puffin. Literarni dio, piše Puffin, “potpisuje Maccino iskustvo djeda”, a ono slikovno ilustratorica Kathryn Dust.

“Napisao sam svoju prvu knjigu za djecu”, počeo je McCartney medijsko priopćenje. “Nazvao sam ju “Hey Grandude!” Zašto? Pa ovako, ja imam osmero unučadi, svi su prekrasni, i jednog me dana jedan od njih nazvao “Hey Grandude!”. Prvo sam se zamislio, a onda sam shvatio da mi se to pomalo sviđa, pa sam od tog dana naovamo postao poznat i kao Grandude. Ubrzo sam shvatio da je to i odlična ideja za knjigu pa sam počeo pisati neke pričice, naposljetku sam razgovarao i sa izdavačima i njima se svidjelo to što sam radio”, ispričao je Macca.

“U suštini, priča je o tom čovjeku koji se zove Grandude i koji, na jedan način, predstavlja sve djedove. Ima četvero unučadi i zove ih “Chillers”. Oni ga, naravno, obožavaju i odlaze s njim u različite avanture, on se pomalo služi i magijom, vidjeti ćete to u knjizi. Želio sam to napisati za sve djedove na svijetu – i za djecu – kako bi im djedovi imali što čitati prije spavanja.”

Knjiga se već sada može prednaručiti i to s ovog linka.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X