Paul Weller singlom ‘Earth Beat’ najavljuje novi studijski album

Paul Weller razveselio je obožavatelje objavom novog singla ‘Earth Beat’, u čijem je kreiranju sudjelovao pjevač Col3trane. Utjecajni je glazbenik navedenom pjesmom najavio novi, petnaesti studijski album naziva ‘On Sunset’, koji možemo očekivati 12. lipnja ove godine.

Paul Weller (Foto: Universal Music)

„Earth Beat” donosi plesan R&B groove i oštar gitarski rif, iznad kojih se prostire odlučan i baršunast Col3traneov vokal. Paul je spomenutom pjesmom obožavateljima otkrio dio onog što će se naći na njegovom nadolazećem studijskom albumu „On Sunset”. Izdanje će sadržavati 10 pjesama, a bit će dostupno i u deluxe verziji.

Weller je s radom na njegovom novom albumu započeo nakon remek-djela „True Meanings”, objavljenog 2018. godine. Kako je otkrio, „On Sunset” će sadržavati različite glazbene elemente, te će se na njemu naći eksperimentalna elektronika, energične pop pjesme i emotivne balade.

Na izdanju „On Sunset” Weller je surađivao s nizom talentiranih glazbenika, među kojima su se našli Ben Gordelier, Andy Crofts, Steve Cradock, Jim Lea i Mick Talbot.

„On Sunset” – popis pjesama:

Mirror Ball
Baptiste
Old Father Tyme
Village
More
On Sunset
Equanimity
Walkin’
Earth Beat
Rockets

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X