Peperton predstavlja digitalnu kompilaciju ‘3×3’

Kompilacija 3×3 predstavlja tri mini EP-a s tri različita izvođača u jednom izdanju.

Peperton “3×3”

Osim što zaokružuje zanimljivu diskografsku 2022. godinu, Peperton digitalnom kompilacijom “3×3” daje na jednom mjestu uvid u tri slična, ali i potpuno različita izvođača pop-rock orijentacije. Dok je Scarlet Notes etablirani izvođač koji uspješno djeluje desetak godina i iza sebe ima dva studijska albuma i pregršt nastupa, Nulti Pacijent novo je ime na alter-pop sceni s tek pola godine postojanja kao animirano – digitalni band.

Treći izvođač na ovoj interesantnoj kompilaciji je zagrebački band Supernova koji odavno nije aktivan, a ovaj mini EP priredio je kao dokument jednog vremena i posvetu dvadesetoj godišnjici prestanka djelovanja. U usporedbi s recentnim bandovima, zanimljivo je vidjeti kako su snimke lijepo ostarjele i odoljele vremenu te kako je band i prije dvadesetak godina bio ispred svog vremena.

Među devet zaista zanimljivih pjesama možda je najbolje izdvojiti “Vrijeme Nas Mijenja” banda Scarlet Notesa koji i otvaraju kompilaciju s ovom moćnom rock himnom, potom odličnu suradnju na predivnoj pop baladi “Svejedno” Nultog Pacijenta i Geby, poznate vokalistice te dobitnice glazbene nagrade Porin za veliki hit “Malena” te “Boje Sna” zagrebačkih rokera iz banda Supernova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X