Pete Doherty: Charlotte Gainsbourg me više ne želi čuti

Pete Dohertyjeva igra ‘voli me – ne voli me’ s medijima ima novi zamah.

Pete Doherty Charlote Gainsbourg u filmu 'Confession Of A Child Of The Cenutry' (Foto: Les films du Veyrier, 2012)

“Volio bih da to nikada nisam rekao, ali toga dana sam popio previše ruma i uzeo previše kokaina…” glasi  javno posipanje pepelom Petea Dohertyja zbog ranije objave NME-u da je Charlotte Gainsboug ostavila svog dugogodišnjeg partera zbog njega.

Poznata glumica i pjevačica poznatih roditelja (Serge Gainsbourg i Jane Birkin) prema Peteovoj izjavi ohladila se za samo četiri dana nakon što je u Londonu shvaila da joj ne odgovara njegov način života, pa se vratila u Francusku i više ga ne želi čuti.

Za vrijeme snimanja filma “Confession Of A Child Of The Century”, glumica i bad boy britanske scene imali su kratku romansu. Sudeći po kritikama za film i činjenici da mu je bilo teško rano ustajati radi snimanja, za sada je to jedini Peteov izlet u filmski milje.

Pete Doherty osim u filmskom okušao se i u slikarskom svijetu. Slikanjem vlastitom krvlju zaradio je čak 35.000 funti na jednoj slici, samo što se na istom platnu naslovljenom “Ladylike” nalazi i krv Amy Winehouse.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X