Petsto dolara za ulaznicu za beogradski koncert Amy Winehouse

Nitko nije mogao ni zamisliti da bi karte za beogradski koncert Amy Winehouse mogle vrijediti višestruko više nekoliko dana nakon slavnog debakla.

Vrijedna ulaznica za koncert Amy Winehouse (screnshot eBay)

Legenda kaže da je naisplativiji koncert u povijesti bio onaj Elvisov nikad održani, budući da je kralj umro u Gracelandu nekoliko dana ranije. Produkcijskih i ostalih troškova nije bilo, a apsolutno nitko se nije pojavio na blagajni, tražeći svoje pare natrag.

Tada nije bilo eBaya, a i rock memorabilije svojim su vlasnicima vrijedile više od novca. Sasvim je drugačija, pak, situacija s posljednjim održanim koncertom Amy Winehouse. Naime, ulaznice s beogradskog koncerta preplavile su eBay i druge stranice za kupoprodaju.

Traženi iznosi su proteklih dana ludovali, u jednom trenutku početna cijena bila je čak i 1000 funta. Danas se stanje malo konsolidiralo, za uspomenu na beogradski koncert Amy Winehouse možete se početi nadmetati sa startnim iznosom od 500 dolara.

Zanimljivo je da su vlasnici ulaznica raštrkani svuda po svijetu. Osim što se prodavači nalaze u svim balkanskim zemljama, ulaznicu za koncert Amy, Mobyja i Elementala u Beogradu možete naručiti i iz Las Vegasa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X