Pipsi objavili spot za akustičnu verziju pjesme ‘Dementor’

Videospot za akustičnu verziju pjesme ‘Dementor’ zagrebačke grupe Pips Chips & Videoclips doživio je svoju službenu premijeru.

Pips Chips & Videoclips - Dementor
Pips Chips & Videoclips – Dementor

Pjesma “Dementor” u svom originalu se nalazi na “Waltu”, domaćem rock albumu 2013. godine. U videospotu, snimljenom u njihovoj prostoriji za vježbanje mobitelima i padovima, bend je odlučio iskoristiti verziju objavljenu na izdanju “Akustični Walt”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCpZ4-aaTPA[/youtube]

Najvažniji nastup svoje karijere Pips Chips & Videoclips shvatili su maksimalno ozbiljno, stoga već sad, gotovo mjesec dana ranije imaju pripremljenu kompletnu set listu koju sljedećih tjedana čeka poliranje u “rupi”. U Domu sportova publiku očekuje ukupno 24 pjesme u dva i pol sata svirke tijekom koje će bend dotaknuti mnoge važne točke 22 godine duge karijere.
Bez namjere da se otkriva previše koncert će otvoriti “Dementor”, aktualan singl, a zatvoriti prikladna “Na putu prema dolje”. Između njih grupa je strateški rasporedila vječne “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “Ljeto ‘85”, “Pjevač Beatlesa & Stonesa”, “2×2”, “Plači”, mnoge, mnoge druge, kao i gostovanja i iznenađenja koja moraju biti sastavan dio ovoliko važnog događaja. Dobar dio set liste grupa će “testirati” prije Zagreba na koncertu u splitskom Judinom drvu 22. studenoga.

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se 6. prosinca u 20:00. Indie rock trio Punčke nastupaju u 21:00, a Pipsi se na pozornicu penju u 21:45.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X