Pixies će u rujnu objaviti novi album, vijesti najavili u traileru za podcast koji prati cjelovito snimanje novog izdanja

‘Svaka pojedina epizoda dokumentirati će nastajanje nove muzike, od najranije faze pjesme do njenog završetka.’

  • 14
    Shares
Pixies na INmusic Festivalu (Foto: Tomislav Sporiš)
Pixies na INmusic Festivalu (Foto: Tomislav Sporiš)

Novi album Pixiesa stiže u rujnu, najavili su preko trailera za svoj novi podcast, Black Francis i ekipa. Podsjećamo, posljednji album Pixiesa, “Head Carrier”, objavljen je 2016. Pixies su uzbudljive vijesti objavili preko neočekivanog teasera za svoj podcast kojim su, u 12 različitih epizoda, pratili snimanje svojeg novog studijskog izdanja, od prvog do posljednjeg koraka.

Podcast naslovljen “Past is Prologue” voditi će glazbeni novinar Tony Fletcher. Album je, navodno, pisan tijekom čitave 2018. godine, a u konačnici snimljen prošli mjesec, u New Yorku. Serija podcasta započeti će 27. lipnja i završiti negdje u rujnu čime će se predstaviti novo, sedmo studijsko izdanje benda.

U priopćenju i najavi podcasta bend navodi: “Svaka pojedina epizoda dokumentirati će nastajanje nove muzike, od najranije faze pjesme do njenog završetka. Time se nadamo fanovima omogućiti uvid u evoluciju stvaranja albuma.”

Pogledajte trailer za podcast Pixiesa.

 

  • 14
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X