PJ Harvey priprema kompilaciju B-strana, demo snimaka i rariteta

Sada su dostupne dvije prethodno neobjavljene demo snimke iz 90-ih, te pjesma ‘Somebody’s Down, Somebody’s Name’.

PJ Harvey “B-Sides, Demos & Rarities”

PJ Harvey je odabrala 59 pjesama za kompilaciju “B-Sides, Demos and Rarities” koja će biti objavljena 4. studenog preko UMe/Island kao set od šest LP-ja, tri CD-a ili digitalni set u kutiji.

Četrnaest od uvrštenih pjesama prethodno nije objavljeno ili je ovdje predstavljeno u prethodno neobjavljenim verzijama. Među njima su demo snimke “Dry” i “Missed”, koje su puštene kao najavni singlovi, kao i B-strana “Somebody’s Down, Somebody’s Name” iz 1995., koja je sada po prvi put dostupna digitalno.

John Parish, dugogodišnji producent PJ Harvey, nadgledao je mastering i tiskanje vinila za projekt koji uključuje i dosad neviđene fotografije. Ovo je posljednje izdanje u dugotrajnoj kampanji reizdanja cijelog kataloga grupe pod vodstvom Polly Jean Harvey.

Harvey nije izdala novi studijski album od “The Hope Six Demolition Project” iz 2015., ali je skladala glazbu za BBC-jevu miniseriju “The Virtues” 2019. godine. Njezina nedavna obrada “Who by Fire” Leonarda Cohena može se pronaći na soundtrack albumu serije “Bad Sisters” koji izlazi sljedeći mjesec.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X