Pjevajući ‘Ashes To Ashes’ Glen Hansard odao počast Davidu Bowieju

Nakon objave smrti legendarnog Davida Bowiea – obožavatelji su se spontano počeli okupljati ispred glazbenikovog stana u New Yorku kako bi mu odali počast. Ostavljali su fotografije, rukom pisane poruke i nebrojene bukete cvijeća. Jedan od njih bio je i pjevač Glen Hansard koji je svojim iskrenim i dirljivim nastupom odao počast prerano preminuloj legendi, pjevajući akustičnu verziju ‘Ashes to Ashes’.

Glen Hansard
Glen Hansard

„Stvarno sam osjećao potrebu doći, kao i svi ostali koji su željeli mjesto na kojem mogu izraziti svoju tugu. Bowie je bio taj kojeg smo odabrali da nas odgoji kada smo prvi put odlučili zalupiti vrata roditeljima i svijetu. Rekao nam je da ne moramo biti muževni kako bi privukli djevojke“ i nastavlja „rekao nam je da je u redu biti čudan pa čak i slaviti to. Bio je mnogo više od same glazbe. Prvi pravi umjetnik kojeg sam sreo, koji je provocirao svojim porukama, slikama i pjesmama… a kakve su to samo pjesme bile!“

[youtube]http://youtu.be/Uj2-i7l2YeQ[/youtube]

Hansard je također odao počast Bowieu u svom novom glazbenom videu „Wedding Ring“.

[youtube]http://youtu.be/f1jIttpWd4A[/youtube]

Svoj premijerni nastup održat će 9. ožujka 2016. u koncertnoj dvorani Lisinski. Pridružit će mu se i nevjerojatno talentirana Marketa Irglova, koautorica bezvremenskog hita.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni KD Lisinski te na svim prodajnim mjestima Eventima i stranicama www.eventim.hr i www.ulaznice.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X