‘Po mojoj mjeri’ – novi singl Elementala i najava skorašnjeg albuma

Ekipa Elementala izašla je iz svog studijskog ‘skrovišta’ iz kojeg donosi drugi singl ‘Po mojoj mjeri’ kojim najavljuju skorašnji izlazak novog albuma.

Elemental 'Po mojoj mjeri'

Singl naziva „Po mojoj mjeri“ označava novi početak ovog zagrebačkog benda koji je u posljednjih nekoliko godina uspio pridobiti srce i sluh cijele regije. Ovim singlom Elemental nastavlja sa nešto žešćim zvukom kojeg su se dotakli na svojim posljednjim albumima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JDrsjeKQ1PI[/youtube]

Direktni i šokantni stihovi pjesme „Po mojoj mjeri“ otvaraju jednu sasvim novu, zreliju priču koju donosi novi album ovog benda koji je svoje mjesto na glazbenoj sceni pronašao upravo kroz svoje društveno angažirane tekstove.

„Po mojoj mjeri“ je koncipirana kao omnibus tri priče koje povezuje zajednička misao na refrenu pjesme, a Remi je opisuje svojim riječima: Kroz tri priče, htjela sam u slušateljima osvijestiti neke situacije kroz koje žene prolaze na svakodnevnoj bazi. Pjesma je pisana kao storytelling, ali u njoj nema ništa bajkovito – ovo je realnost, bez uljepšavanja. Kroz šest albuma uvijek sam se trudila dodirnuti teme žene, a ovaj smo put odlučili da upravo takvom pričom započnemo novo poglavlje i otvorimo novi album.

Novi, šesti studijski album Elementala naziva „U redu je“  u prodaji će se naći sredinom svibnja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh