Počeo je natječaj za [email protected] pozornice

I ovog ljeta Akustika će organizirati nastupe u sklopu šibenskog Terraneo festivala, stoga organizator poziva sve zainteresirane domaće izvođače da se prijave na natječaj.

[email protected]

Program na [email protected] stageu odvijat će se tijekom četiri dana, od 6. do 9. kolovoza, a svakog dana svirat će po tri izvođača, koji će se kamperskoj publici predstaviti kroz akustičnu svirku.

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane izvođače s područja Hrvatske, a mogu se prijaviti putem prijavnice.

Prijave započinju odmah-sada-odmah, i traju do 26. lipnja. Nakon toga ‘akustična ekipa’ (Terraneo, Muzika.hr i Akustika stručni tim) odabiru šest finalista koji će nastupiti na [email protected] pozornici te 18 polufinalista. Među njima će publika, fanovi i čitatelji svojim glasovima odabrati i preostalih šest finalista.

Faze natječaja:
1. krug – 19.6. – 26.6. // Prijave
2. krug – 27.6. – 30.6. // Preslušavanje + odabir 6 finalista i 18 polufinalista (stručni tim)
3. krug – 1.7. – 7.7. // Objava finalista i 18 polufinalista + početak glasovanja putem Muzika.hr
4, krug – 8.7. // Objava odabranih preostalih 6 finalista i čitavog line-upa

Prijaviti se mogu maksimalno četiri člana po izvođaču/bendu, a svi odabrani finalisti imat će priliku nastupiti na [email protected] pozornici, od 6. do 9. kolovoza u Šibeniku. Također, svi izvođači i članovi bendova dobit će festivalsku i kampersku ulaznicu, kao i vrijednosne bonove za hranu i piće, dok će se za svoje glazbene instrumente morati pobrinuti samostalno. Organizator navodi da se slobodno mogu prijaviti i bendovi koji su nastupili prošle godine na Terraneu, kao što napominje da ovim natječajem ne odgovara za prijevoz do festivalske lokacije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X