Počeo je RAF, najveća smotra amaterskog filma u regiji

Revija amaterskog filma predstavit će 300 filmova, prvo u Zagrebu, a potom i širom Hrvatske.

10. Revija amaterskog filma

Deseto izdanje RAF-a, Revije amaterskog filma, održava se od 17. do 23. travnja 2011. godine u &TD-u u Zagrebu, te do kraja godine u petnaestak naselja diljem Hrvatske. Više od 300 filmova u sedam različitih filmskih programa, šest glazbenih događanja  ponovno će, obećaju organizatori, publiku natjerati na masovni odlazak u kino i uživanje u ovoj nepretencioznoj i zanimljivoj filmskoj manifestaciji.

Projekcijom devet najboljih filmova proteklih devet godina i jednim friškim ovogodišnjim, u subotu je i službeno otvoren 10. RAF, a početkom ovoga tjedna program se zahuktao.

Revija amaterskog filma, najveća smotra nezavisnog, neprofesijskog i amaterskog filma u ovom dijelu Europe, već desetu godinu na velika filmska platna donosi recentne neprofesijske naslove iz cijelog svijeta, sa naglaskom na naslove iz Hrvatske i naše regije. U glavnom i specijaliziranim popratnim programima RAF je do sada publici diljem Hrvatske donio više od 3000 naslova iz gotovo svih krajeva svijeta, a prikazivani su svi filmski žanrovi i vrste, od kratkih eksperimentalnih do cjelovečernjih igranih filmova koji su rađeni sa srcem, žarom, veseljem i neopterećenošću brudžetima, formom i pravilima te sa jedinom svrhom uživanja u stvaranju filma i filmu kao umjetnosti općenito.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X