pocket palma izdao ‘Drop of Comfort Sessions’ – audioviuzalnu utjehu u doba izolacije

Fotograf i snimatelj Benjamin Strike i Luka Vidović – glazbenik iz synthwave dua pocket palma u izolaciji su započeli novi audiovizualni projekt Drop of Comfort Sessions. Kroz ovaj kanal Benjamin i Luka nekoliko puta tjedno su svima u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu pružali kapljicu utjehe putem glazbenih sessiona.

pocket palma ‘Drop of Comfort Sessions’

Cijelu ovu priču otvorili su izvođenjem pjesme sjećanja pocket palme. Već je u prvom videu vidljiva toplina kojom odišu i vizualna i audio dimenzija – puno toplih boja u kućnoj atmosferi s umirujućim zvukom kiše u pozadini i Lukinim moćnim, ali i nježnim, utješnim vokalom. Nakon sjećanja uslijedilo je još 12 videa, čime su dečki odlučili završiti svojevrsnu prvu etapu ovog projekta i izbaciti ju i na digitalne servise.

Osim dvije pjesme pocket palme, odrađene su obrade mnogih stranih hitova kao što su Madonnin “Frozen” i “Wish You Were Here” Pink Floyda, ali i obrade domaćih i regionalnih autora kao što su J.R. August, Nika Turković, Fantom, Bitipatibi i Boris Štok.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X