Pogledajte kako izgleda subotnja špica ‘Ljeta na Savi’

Subota uvečer obično je udarni termin za večernja događanja u gradu. Dok su Tram 11 prašili u Muzeju suvremene umjetnosti, a Combichrist se sprema za izlazak pred publiku u solidno popunjenoj Močvari, za to vrijeme se na sjevernoj strani između savskog nasipa i riječnog korita kraj mosta Slobode punom parom odvijalo tzv. ‘Ljeto na Savi’.

‘Ljeto na Savi’ – sjeverna strana kod Mosta slobode, subota 13. srpanj 2019. (Foto: RDD)

“Last night a DJ saved my life…” odzvanjao je disco evergrin grupe Indeep s druge strane savskog nasipa, a iz programa koji smo ovih dana dobili (tj. došao je na moj urednički e-mail sat-dva po objavi teksta Debakl prve večeri zagrebačkog ‘Ljeta na Savi’) saznali smo da je u tijeku program “DJ akademija”.

Po dolasku na nasip ugledali smo ogromnu obasjanu pozornicu punu reflektora i DJ-a na njoj, a osim par šetača nismo zapazili nikog osim nekoliko strateški raspoređenih redara kojima je bilo i sumnjivo snimanje gore prikazane fotografije.

Imao sa iskrenu i profesionalnu novinarsku želju za napisati report, čime se svi na ovom portalu bavimo već devetu godinu zaredom, ali ta kartica teksta, tih standardnih 1800 znakova u ovom slučaju stane u jednu fotografiju. Ovu gornju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X