Pogledajte kako izgleda subotnja špica ‘Ljeta na Savi’

Subota uvečer obično je udarni termin za večernja događanja u gradu. Dok su Tram 11 prašili u Muzeju suvremene umjetnosti, a Combichrist se sprema za izlazak pred publiku u solidno popunjenoj Močvari, za to vrijeme se na sjevernoj strani između savskog nasipa i riječnog korita kraj mosta Slobode punom parom odvijalo tzv. ‘Ljeto na Savi’.

‘Ljeto na Savi’ – sjeverna strana kod Mosta slobode, subota 13. srpanj 2019. (Foto: RDD)

“Last night a DJ saved my life…” odzvanjao je disco evergrin grupe Indeep s druge strane savskog nasipa, a iz programa koji smo ovih dana dobili (tj. došao je na moj urednički e-mail sat-dva po objavi teksta Debakl prve večeri zagrebačkog ‘Ljeta na Savi’) saznali smo da je u tijeku program “DJ akademija”.

Po dolasku na nasip ugledali smo ogromnu obasjanu pozornicu punu reflektora i DJ-a na njoj, a osim par šetača nismo zapazili nikog osim nekoliko strateški raspoređenih redara kojima je bilo i sumnjivo snimanje gore prikazane fotografije.

Imao sa iskrenu i profesionalnu novinarsku želju za napisati report, čime se svi na ovom portalu bavimo već devetu godinu zaredom, ali ta kartica teksta, tih standardnih 1800 znakova u ovom slučaju stane u jednu fotografiju. Ovu gornju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X