Pogledajte prvo okupljanje članova Soundgardena nakon smrti Chrisa Cornella

Kim Thayil i Matt Cameron, bivši gitarist i bubnjar Soundgardena, sada su članovi tribute supergrupe MC50 koja je formirana na 50. obljetnicu nastanka legendarnih proto-pankera MC5.

  • 7
    Shares
Soundgarden u Paramount Theatreu, Seattle, 2013. (izvor: Wikipedia)

Članovi Soundgardena, Kim Thayil i Matt Cameron, udružili su snage na pozornici prvi put od smrti Chrisa Cornella. Podsjećamo, Chris Cornell, nekadašnji frontmen Audioslavea i Soundgardena, počinio je samoubojstvo 18. svibnja 2017. Imao je 52 godine.

Gitarist Thayil i bubnjar Cameron trenutačno su članovi supergrupe MC50, koju je jedini preživjeli član kultnih proto-punkera MC5, Wayne Kramer,  poveo na svjetsku turneju kojom obilježava 50 godina legendarne detroitske grupe. Bend, uz Thayila i Camerona, čine i Fugazijev Brendan Canty, King’s X-ov Dug Pinnick, Don Was iz Was Not Wasa i Marcus Durant iz Zen Guerille.

Članovi Soundgardena pojavili su se tijekom koncerta u Danskoj prošlog mjeseca (8. lipnja), a Kramer je sada podijelio i snimke događaja. Pogledajte kako izgleda kada Thayil i Cameron izvode  MC5-ijevu himnu “Come Together” u videu ispod.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X