Pogledajte ‘Tako mi to radimo’, dokumentarac o kninskoj hip-hop sceni

Dokumentarni film “Tako mi to radimo” premijerno je prikazan u Domu HV-a u Kninu, 30 ožujka. Od jučer je u potpunosti dostupan na YouTubeu.

takomitoradimo“Tako mi to radimo” kroz vremenski period od tri godine govori o glazbenicima koji kroz glazbu i aktivizam nastoje promijeniti percepciju Knina kao „grada slučaja“.

U vrlo kratkom vremenu kninski reperi, uz suradnju s produkcijskom kućom Jedina iz Splita, izbacuju nekoliko glazbenih spotova koji im otvaraju vrata za glazbenu suradnju sa Marinom Ivanovićem Stokom, Fil Tilenom, Ludinom i drugima, te u Kninu oživljuju zamrlu hip-hop scenu. Ovaj film nije samo film u glazbi, kažu autori. On u sebi nosi i određenu dozu optimizma i poticaja mladima, a pogotovo onima koji misle kako ih sredina u kojoj žive sputava u vlastitom uspjehu.

Film nije financiran državnim novcem, odnosno novcem hrvatskih  građana. Napravljen je, tvrdi se, isključivo iz ljubavi, puno pozitivne energije,  te ponešto vlastitih sredstava kako bi se za talentirane  mlade momke iz Knina čulo i šire.

Film potpisuje produkcijska kuća Jedina.hr iz Splita. Redatelj je Zvonimir Pavlinović, producent Željko Skoko, a koprodukcija Kino klub Split. Film je nastao u suradnji s glazbenom produkcijom Lawless Music iz Knina.

Evo filma:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X