Pogledajte ‘Terminator: Let’s move on’, pobjednički film 10. Trash Film Festivala

Mladi zagrebački filmaš Jan Štih najveći je pobjednik jubilarnog 10. Trash film festivala. Njegov film „Terminator: Let’s move on“ proglašen je najboljim u kategoriji akcijskog filma, a u subotu na zatvaranju 10. Trash Film Festivala u Varaždinu dodijeljena mu je i nagrada Zlatna motorka za najbolji film festivala po izboru publike.

Prizor iz filma 'Terminator: Let's move on'
Prizor iz filma ‘Terminator: Let’s move on’

Stručni žiri 10. Trash film festivala u kojem su bili filmski i televizijski redatelj Vinko Brešan, kazališni redatelj Ozren Prohić te novinar i književnik Gordan Nuhanović dodijelio je četiri Zlatne motorke najboljim akcijskim, borilačkim, znanstveno-fantastičnim i horror filmovima festivala.

Najveći pobjednik 10. Trash film festivala bio je ipak mladi zagrebački filmaš Jan Štih koji je osvojio dvije Zlatne motorke. Njegov film „Terminator: Let’s move on“ proglašen je najboljim u kategoriji akcijskog filma, a taj je film najboljim proglasila i festivalska publika.

“Iskreno, u šoku sam. Ovo je prvi filmski festival na kojem sudjelujem i odmah sam osvojio čak dvije nagrade,” izjavio je tom prilikom mladi filmaš.

Njegov film možete pogledati ovdje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EM7cSlfepxs[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X