Pokrenuli smo Gerila Radio tijekom perioda samoizolacije – donosimo Vol. 3 playlistu

Objavili smo apel u nadi da će doprijeti do onih do koji treba doprijeti. Uredili smo i listu od stotinu predloženih aktualnih pjesama domaćih izvođača, a sad imamo i playliste na Youtubeu i Deezeru.

Ravno do dna

Ažurirano 18. 04. 2020.

Donosimo treću Gerila Radio playlistu. U najvećem dijelo riječ je o novim pjesmama jer naši glazbenici nisu tijekom ovog perioda samoizolacije nisu nimalo stali. U kreiranju liste su nam se pridružili portal Mixeta.net i Radio 808.

Ažurirano 05. 04. 2020.

Donosimo playlistu hip-hop izvođača koju je sastavio portal Hip-hop Unity specijaliziran za hip-hop glazbu, kojim se puno zahvaljujemo na učešću u ovoj akciji otkrivanja kvalitetne domaće glazbe.

Hip-hop Unity playlistu možete slušati i na Deezeru:

Od 01. 04. 2020.

Playlistu Gerila Radio Vol. 2 sastavili smo prema nekim prijedlozima Branka Vurušića, jednog od glazbenih urednika koji na Hrvatskom radiju redovito daju prostora hrvatskim izvođačima izvan estradnog okvira.

Vol. 2 playlistu također možete slušati i na Deezeru:

Od 29. 03. 2020.

Donosimo playlistu iz edicije portala Ravno do dna Gerila Radio s ponajboljim hrvatskim jazz izvođačima po izboru Davora Hrvoja s Jazz.hr-a. Uživajte u preko 100 pjesma kvalitetnog domaćeg jazza:

A također možete slušati jazz playlistu i na Deezeru:

Od 26. 03. 2020.

Napravili smo dvije playliste aktualnih pjesama domaćih izvođača.

Jedna je na našem Youtube kanalu:

Druga je na Deezeru:

Primjetit ćete da kompilacije nose oznaku “vol.1” što znači da će uskoro biti još lista s posebnim naglaskom na domaće i dakako regionalno glazbeno stvaralaštvo, no ni ostatak glazbenog svijeta neće biti izuzet, a ovdje ćemo svaki put refrešati i donositi nove playliste u periodu pred nama.

Također, ne manje važno, ali našim umjetnicima bitno je da se svakako preplatite na YouTube kanale onih koji vam se sviđaju jer je i to mali, ali njima vrijedan korak na njihovom putu do monetizacije. Dakako ne košta vas ništa. Dovoljan je klik na dugme “Pretplati me”.

Saznajte što je prethodilo ovim playlistama: Apel hrvatskim radio stanicama: postoji glazba i izvan estradnih okvira

Zadnje od Tema

Idi na Vrh
X