Pokrenuta peticija protiv postojanja benda Ghost

Na stranici Change.org pokrenuta je peticija kojoj je cilj raspad heavy metal grupe Ghost.

Ghost (Foto: Roberto Pavić)

“Ovo je peticija protiv postojanja benda heavy metal benda Ghost koji i dalje snima albume i ide na turneje. Mnogi misle da su oni prava stvar i da bi trebali zaboraviti istinske heavy metal bendove kao što su Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden itd. Ghost žele uništiti heavy metal s njihovim glazbenim besmislom. Uistinu, zar je pjesma kao “If You Have Ghost” nešto što bi pravi metalac htio slušati? Ghost nije metal. Ljudi misle da su oni direktno inspirirani King Diamondom i Mercyful Fateom, ali to je progrešno. Oni su u stvari razvodnjena verzija Blue Oyster Culta. Mi smo protiv postojanja Ghosta kao benda i mislimo da bi se trebali razići što prije.” – peticija je koji je početkom mjeseca pokrenuo izvjesni Sven Armdacht u želji da skupi deset tisuća istomišljenika. Peticiju je do sada na Change.org-u potpisalo tisuću ljudi.

U intervjuu za čileanski Radio Futuro, Nameless Ghoul, frontmen grupe Ghost izjavio je kako ga nimalo ne zanimaju peticije takve vrste, za kakve drži da samo idu u korist publiciteta benda.

Ono što je svakako zanimljivo u cijeloj priči jest da peticija nije pokrenuta zbog šokantnog imidža benda u kojem se provocira Papa i katolička crkva, što je možda bilo više očekivano, već je u pitanju glazbeni ukus.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X