Ponovno se okupili Wu-Tang Clan

Preživjeli članovi rap kolektiva Wu-Tang Clan u televizijskom showu Jimmya Kimmela izveli su ‘C.R.E.A.M.’ i ‘Protect Ya Neck’, klasike sa albuma ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’

  • 12
    Shares
Wu-Tang Clan na Terraneu 2013. godine

Wu-Tang Clan ponovno se okupio ovaj vikend, i to u talk showu Jimmya Kimmela, gdje su odsvirali dvije pjesme s legendarnog prvijenca “Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”. Preživjeli članovi grupe, RZA, GZA, Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna i Masta Killa odrepali su “C.R.E.A.M.” i “Protect Ya Neck”, a kako je sve izgledalo možete pogledati u videjima ispod.

Okupljanje dolazi kao posljedica proslave 25-godišnjice spomenute ploče, a preminulog će člana Ol’ Dirty Bastarda, tijekom ovakvih i sličnih rođendanskih nastupa, ubuduće mijenjati njegov sin, Young Dirty Bastard.

Čitav je nastup snimljen na poznatoj Brooklyn Academy of Music u New Yorku gdje su, uoči posebnog tjedna za ABC-ijeve emisije iz noćnog termina, nastupali i Cardi B te St. Vincent.

Podsjećamo, Wu-Tangovci su nedavno objavili i da će, preko platforme Hulu, uskoro sa emitiranjem započeti mini- serija “Wu-Tang: American Saga”, televizijska drama čiji su kreatori RZA i Alex Tse, a koja bi trebala pratiti nastanak, proboj i globalni uspjeh grupe, kako navode tvorci “za vrijeme crack kokain epidemije u New Yorku”.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X