Porto Morto objavio drugu trećinu nastupa u Studentskom centru

Porto Morto objavio je drugi dio live snimaka snimanih u Studentskom Centru ranije ove godine u suradnji s Muzičkim salonom Studentskog Centra, Kramasonik studijom i Hommage produkcijom.

Porto Morto uživo iz Studentskog centra

Na YouTube kanalu grupe Porto Morto dostupne su live verzije pjesama “Previše kraljeva”, “Ručak u podne” i “Omlet” koje su tom prilikom poprimile novu dimenziju zahvaljujući osvježenim aranžmanima.

Sljedeća prilika da čujete bend uživo bit će na humanitarnom festivalu pod nazivom “Svi za jednog!” koji se održava 23.12. u AKC Medika.

Zagrebački bend Porto Morto svoje korijene vuče iz kraja prošlog desetljeća i kolektiva bendova JeboTon. Nakon gotovo pet godina bend je prošao razne transformacije, što u članstvu, što u zvuku, te u prosincu prošle godine izdao istoimeni album prvijenac, a trenutno rade na njegovom nasljedniku.

Porto Morto su: Roko Crnić (vokal, bas), Hrvoje Klemenčić (klavijature, vokal), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Leo Beslać (flauta, sopran saksofon), Juraj Borić (truba), Antun Aleksa (trombon) i Mak Murtić (saksofon).

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X