Poslušajte sirovi demo pjesme ‘Master Of Puppets’ Metallice

Demo je objavljen na YouTubeu Kao najava skorašnjeg bogatog reizdanja kultnog, trećeg po redu, studijskog albuma ovog thrash metal benda iz Bay areae.

  •  
  •  
Metallica 'Master of Puppets' Digital Deluxe Box Set izdanje
Metallica ‘Master of Puppets’ Digital Deluxe Box Set izdanje

Metallica je najavila kako 10. studenog reizdaje svoj treći studijski album iz 1986. za Blackened Recordings. ‘Master Of Puppets’ je remasteriran i naći će se u nekoliko oblika fizičkih i digitalnih izdanja.

Originalno objavljen 3. ožujka 1986. godine, album “Master of Puppets” grupe Metallica postao je prvi album grupe koji je postigao platinasti tiraž. Od tada je šest puta prodan u platinastoj tiraži u SAD-u, te je tiskan u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

“The Master of Puppets” bit će reizdan 10. studenog ove godine u sljedećim izdanjima: kao standarno vinilno i CD izdanje, trostruko CD prošireno izdanje i ograničeno Digital Deluxe Box Set izdanje (koje će također biti dostupno na streamingu i za download).

Prošireno izdanje uključivat će prethodno neobjavljene demo snimke, grube miksove, intervjue, snimke nastupa i knjižicu tiskanu na 28 strana. Digital Deluxe Box Set će imati 108 strana i u tvrdom uvezu ukoričenu knjigu s do sada neobjavljenim fotografijama benda kao i nekim neobjavljenim i raritetnim intervjuima. Uz nju će još ići i tri vinilne ploče, deset CD-a, kazeta, dva DVD-a, litografija, knjižica s rukom napisanim tekstovima i set od šest bedževa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X