Povrat novca za Moonquake festival

U utorak 7. svibnja kreće povrat novca za sve koji su kupili ulaznicu za nedavno otkazan Moonquake festival. a istu žele vratiti. Svi s valjanom ulaznicom povrat svog novca mogu zatražiti do kraja, mjeseca, tj. 31. svibnja isključivo na prodajnom mjestu gdje su ulaznicu i kupili. Nakon isteka roka, ulaznice više neće biti moguće vratiti, javlja organizator.

Moonquake Festival

Podsjećamo kako je se odluka managementa bendova Cult Of Luna, The Ocean i Lo! o otkazivanju zagrebačkog koncerta i prebacivanju istog u Ljubljanu dogodila svega dva dana prije samog održavanja.

Situacija je vrlo slična onima koje su se često događale, a to je činjenica kako bend na vrijeme nije pribavio potreban ATA Carnet kako bi s opremom mogao proći Hrvatsku granicu. Iako su o informaciji kako im je ATA Carnet potreban bili obaviješteni nekoliko mjeseci unaprijed, s informacijom da ga nemaju i da ga neće pribavljati javili su se 10 dana prije samog održavanja festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X