Povratak brbljavica: Izašla mini serija ‘Gilmore Girls: A Year In The Life’

Osma sezona mega popularne serije s ogromnom i lojalnom bazom fanova izašla je 25. studenog na Netflixu, desetljeće nakon što je završeno emitiranje originalne serije.

'Gilmore Girls: A Year In The Life'
‘Gilmore Girls: A Year In The Life’

Američka serija “Gilmore Girls” popularnost je stekla kroz sedam sezona emitiranih od 2000. do 2007. godine, a gotovo desetljeće poslije Netflix ju je odlučio obnoviti snimivši mini seriju sastavljenu od četiri epizode, svake u trajanju prosječnog filma. Epizode su nazvane prema godišnjim dobima, počevši od Zime, pa sve do Jeseni.

Autori serije Amy Sherman-Palladino i Daniel Palladino uspjeli su vratiti cijeli originalni cast, osim Richarda Gilmore čiji je lik tumačio Edward Herrmann koji je preminuo 2014. godine.

Radnja se i dalje odvija pretežno u začudnom gradiću Stars Hollowu, no u odnosu na ono što smo dosad navikli od “Gilmorica”, znatno je ozbiljnija i bremenita osobnim dramama glavnih likova.

Prema načinu na koji su autori završili ovu mini seriju, otvara se prostor za špekulaciju o tome hoće li se mega popularna serija nastaviti snimati i dalje, a sudeći prema reakcijama fanova po društvenim mrežama u samo dva dana nakon emitiranja, za to svakako postoji velik interes. Netflix je ovim hrabrim potezom još jednom uspio opipati bilo svoje publike i pružiti joj točno ono što ni sama nije znala da želi.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X