Povratak Breta i Jermainea: Flight of the Conchords najavili novi specijal na HBO-u

Flight of the Conchords objavili su da će njihova trenutačna turneja biti objavljena kao dio HBO-ovog specijala i to onaj dio turneje koji se ticao londonskog nastupa prekjučer (2. srpnja), gdje su izveli i nekoliko novih pjesama.

  • 12
    Shares
Jermaine Clement i Bret McKenzie kao Flight Of The Conchords u New Yorku, 2018. (izvor: Wikipedia)

Novozelandski komičarski duet – Jermaine Clement i Bret McKenzie – trenutačno se nalaze otprilike na sredini planiranih nastupa uživo u londonskom Hammersmith Apollu. Duo je, kao dio svoje turneje, već odradio nastupe u Leedsu, Liverpoolu, Birminghamu i Manchesteru. Tijekom prekjučerašnjeg nastupa, Clement i McKenzie su, u jednom trenutku, objavili da se čitavi nastup snima i da će biti objavljen kao specijal Flight Of The Conchordsa na HBO-u.

Clementa i McKenzieja je tijekom čitavog nastupa pratio ‘jednočlani simfonijski orkestar iz Novog Zelanda’ koji je svirao gitaru i čelo, a duo je izvodio i pjesme iz kultne TV serije – s tim da je McKenzie pjesmu “Bowie In Space” posvetio preminulom Davidu Bowieju. Izvođene su još i “Inner City Life”, “Robots” i “Hurt Feelings”.

Publici je predstavljen i novi materijal. Clement i McKenzie izveli su  “The Ballad Of Stan” vlastitu referencu na “With Or Without You” U2-a, a “Shady Rachel”, također novi materijal,  izvedena je u manirizmu Toma Waitsa. Kao novi materijal predstavljene su i pjesme “The Seagull”, “Summer Of 1353” i piano balada “Father And Son”.

Datum objave specijala na HBO-u još uvijek nije poznat.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh