‘Povratak u zemlju zombija’ u listopadu stiže u hrvatska kina

Desetljeće nakon što je film ‘Dobrodošli u zemlju zombija’ (Zombieland) postao hit i kultni klasik, stara ekipa se iznova okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojemu vladaju zombiji. Ove godine starom društvu se pridružuju neki novi članovi s kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu. Film u hrvatska kina dolazi 17. listopada.

‘Povratak u zemlju zombija’ (Zombieland: Double Tap)

Film “Povratak u zemlju zombija” u domaća kina dolazi ovog listopada a kakva točno zabava i avantura očekuje gledatelje može se pogledati u posebnom prilogu o snimanju filma u kojemu sami glumci otkrivaju što ih je u nastavku najviše oduševilo.

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland: Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija” (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij zaslužni su Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham dok je redateljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred).

U „Povratku u zemlju zombija” Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uvjetima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubojica morat će se suočiti s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X