Poznati glumci pridružili se prosvjednicima u 150 američkih gradova i traže uvid u Trumpove porezne kartice

Brojne poznate osobe u subotu su se pridružili prosvjednicima diljem SAD-a koji žele znati s kim je sve predsjednik Trump u poslovnim odnosima.

Organizirani marševi dogodili su se u subotu u 150 američkih gradova. U Berkleyu u Kaliforniji došlo je do sukoba između prosvjednika i Tumpovih pristalica, te je uhićeno 13 osoba. Trump je prekinuo dugogodišnju tradiciju kad je tijekom predsjedničke kampanje odbio prikazati porezne kartice, te kasnije nakon što je izabran tvrdio kako, osim nekolicine novinara, javnost nije za to zainteresirana. “Činjenica je da je sadašnja administracija povezana s Rusijom. Jedini način da znamo kakvim se to poslovima bavio i možda još uvijek bavi naš predsjednik diljem svijeta jest da da uvid u porezne kartice i povrat poreza. Želim samo reći, Gospodine Trump ako nemate ništa za sakriti, onda ih molim vas objavite. Zašto ne? Ako vam je stalo do američkih građana, onda ćete to i učiniti”, izjavila je MSNBC glumica Debra Missing koju znamo po ulozi iz TV serije “Will And Grace”, koja se pridružila prosvjednicima u New Yorku.

“Pokaži na proklete porezne kartice!”, twittao je za vrijeme prosvjeda gluma Mark Ruffalo, dok je Chris Evans poznat po ulozi Kapetana Amerike izjavio: “Izgleda da nisu novinari jedini koje zanimaju vaše porezne kartice. Loše vijesti Trumpe, mi nećemo odustati!”

Jon Cryer iz “Two And A Half Men”  i njegov kolega komičar Andy Richter pridružili su se tisućama prosvjednika u Los Angelesu. Jon je twittao fotografiju transparenta s filmskim zlikovcem Darthom Vaderom i Trumpom ispod čije fotografije piše “Taxi Vader”.

Za to vrijeme službena američka politika ne skida Sjevernu Koreju s ‘dnevnog reda’, kao i mogućnost rata s tom zemljom. Koincidencija ili spin, zaključite sami.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X