Predstavljeno Ljeto u MSU 2021: Formula 4 u 1 – koncerti, izložbe, film i performance

Ljeto u MSU jedno je od središnjih kulturnih i zabavnih događanja tijekom ljetnih mjeseci u Zagrebu. U 2021. godini ova manifestacija održava se 8. puta. Ljeto u MSU je okosnica urbane kulture Zagreba u ljetnim mjesecima i omiljeni sadržaj kako za lokalne posjetitelje, tako i za goste i turiste koji se u gradu zateknu.

Ljeto u MSU 2021

Program donosi presjek aktualnih događanja, velikih zvijezda, ali i najnovijih umjetničkih otkrića na multidisciplinarnoj umjetničkoj sceni, kako kad se radi o sceni grada Zagreba, tako i Hrvatske, ali i regije i svijeta.

Tradicionalno se održava tijekom šest subota u lipnju i srpnju u popodnevnim i večernjim satima. Ljeto u MSU 2021 uključuje posjet aktualnim izložbama u MSU, filmsku projekciju, performance i na kraju večeri koncert.

Ovogodišnji koncertni program uključuje predstavljanje albuma “Zagreb Calling”, uz nastupe bendova Ivan Grobenski, Žen, Klinika Denisa Kataneca (5. lipnja), Porto Morto (12. lipnja), Matija Dedić (19. lipnja), Sacher (26. lipnja), Mimika Orkestar (3. srpnja), te koncert Mateja Meštrovića i Borne Šercara (10. srpnja).

U sklopu programa umjetničkih akcija i performansa, publika će moći vidjeti nastupe Andra Giunia, novocirkuskoga izvedbenoga kolektiva Tricycle Trauma, Pere Kavgića, Petre Mrše i Barbare Radelje, te slovenske umjentice Nine Ham.

Filmski program donosi dokumentarni film “Galeb”, o slavnom Titovom brodu, obiteljsku dramu “Nevidljivi čovjek”, kriminalističku komediju “Pljačka stoljeća”, plesnu dramu “Ema”, dobitnika Oscara film “Minari”, te film “Obiteljska priča” koji je režirao poznati glumac Viggo Mortensen.

Od redovnih izložbenih programa koji su također uključeni u program Ljeta u MSU, publika će moći vidjeti izložbu godine „I. K. 100“, retrospektivu Ivana Kožarića, mega-izložbu Ratka Petrića „Baciti istinu u lice!“, te izložbu Matka Vekića „Arhipelag“.

Ulaznice se po cijeni od 79 kn za četverostruki program mogu kupiti putem sustava Eventim i na blagajni MSU-a.

MSU i izvođači Ljeta u MSU 2021 pridržavat će se svih propisanih mjera epidemiološke zaštite.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X