Premijera nove serije ‘Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh’ na HBO Maxu

U ovoj mračnoj priči o sazrijevanju s elementima horora, nalazimo se kilometrima daleko od Rosewooda, no u postojećem svijetu ‘Slatkih malih lažljivica’ – u posve novom gradiću, s novim naraštajem malih lažljivica.

Pretty Little Liars: Original Sin (foto: HBO)

Nova Max Original serija „Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh“ (Pretty Little Liars: Original Sin) od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi, a trenutno su u ponudi prve tri epizode.

Prije 20 godina, niz tragičnih događaja gotovo je uništio radnički gradić Millwood. Sada skupinu različitih tinejdžerica, posve nove male lažljivice, muči nepoznat napadač i kažnjava ih zbog tajnog grijeha koji su počinili njihovi roditelji prije dva desetljeća… kao i zbog njihova. U ovoj mračnoj priči o sazrijevanju s elementima horora, nalazimo se kilometrima daleko od Rosewooda, no u postojećem svijetu “Slatkih malih lažljivica” – u posve novom gradiću, s novim naraštajem malih lažljivica.

Glavne uloge tumače Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles i Maia Reficco. U seriji glume i Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson i Alex Aiono. Autor i izvršni producent serije je Roberto Aguirre-Sacasa, a autorica i izvršna producentica je Lindsay Calhoon Bring. Ostali izvršni producenti su I. Marlene King, koja je ujedno razvila originalnu seriju „Slatke male lažljivice“, Michael Grassi, Caroline Baron, Leslie Morgenstein i Gina Girolamo. Serija je temeljena na bestseller romanima Sare Shepard.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X