Premijera šeste sezone animirane hit serije ‘Rick i Morty’ na HBO Maxu

Prva epizoda stiže 5. rujna.

Rick and Morty (foto: HBO)

Šesta sezona nagrađivane animirane hit serije „Rick i Morty“ (Rick and Morty) imat će premijeru 5. rujna na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu stiže prva epizoda.

Serija u Adult Swim produkciji prati sociopatskog genijalnog znanstvenika Ricka Sancheza koji živi s obitelji svoje kćeri Beth i neprestano vodi nju, svog zeta Jerryja, unuku Summer i unuka Mortyja u međugalaktičke eskapade. Glavnim likovima glasove daju glumci Justin Roiland, Sarah Chalke, Chris Parnell i Spencer Grammer. Autori i izvršni producenti serije su Dan Harmon i Justin Roiland.

Pred premijeru šeste sezone, fanovi diljem svijeta pozvani su da sudjeluju u uzbudljivoj avanturi #WORMAGEDDON koja oživljava ovu animiranu hit humorističnu seriju nagrađenu dvostrukim Emmyjem. U pitanju je globalna “epizoda uživo” i potraga za blagom gdje se, suočeni s prijetnjom potpunog globalnog uništenja, udružuju heroji i anti-heroji serije. Između uništenja citadele na kraju pete i početka šeste sezone, nova prijetnja slijeće na Zemlju u obliku tajanstvenog vanzemaljskog crva koji namjerava preuzeti planet.

Aktivacija sadrži 14 prilagođenih scena koje prikazuju destruktivni put crva i objedinjuju omiljene likove iz serije. Fanovi su pozvani da se pridruže lovu i pronađu tragove kako bi otkrili devet skrivenih lokacija u zemljama diljem svijeta. Prvi koji pronađe svaku skrivenu lokaciju bit će na licu mjesta nagrađen zlatnom Rickovom glavom u prirodnoj veličini. Fanovi ovdje mogu pronaći detalje i pravila o tome kako sudjelovati u globalnoj potrazi za blagom.

Prva aktivacija predstavljena je u Meksiku. Dostižući sve kontinente osim Antarktike, spektakularne nove prilagođene scene razotkrivat će se gotovo svaki dan sve dok #WORMAGEDDON ne završi globalnom premijerom šeste sezone „Ricka i Mortyja“.

Serija „Rick i Morty“ pogledana je više od 10 milijardi puta diljem svijeta, putem linearnih kanala, digitalno i putem streaminga. Sve sezone serije „Rick and Morty“ dostupne su ekskluzivno na HBO Max streaming platformi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X