Premijera treće sezone serije ‘Velika’ na HBO Maxu

Komična drama o usponu Katarine Velike od autsajderice do kraljice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije.

“Velika” (foto: HBO)

Treća sezona satirične komične serije „Velika” (The Great III.) imat će premijeru 13. svibnja na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolazi cijela sezona.

Za Oscar nominirani scenarist, Tony McNamara donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. Serija „Velika“ je satirična, komična drama o usponu Katarine Velike od autsajderice do kraljice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije.

Treća sezona prati Katarinu (Elle Fanning) i Petra (Nicholas Hoult) koji pokušavaju učiniti svoj brak funkcionalnim nakon nekih naizgled nepremostivih problema. Katarina je pokušala ubiti Petra, a zatvorila je i sve njegove prijatelje. Povrh svega, Petar je na tankom ledu u svojoj ulozi „prvog muža“ tako da se posvetio očinstvu, lovu i kulinarskim pothvatima. Ali to ga ne zadovoljava, dok mu vizije njegovog pokojnog oca (Jason Isaacs) pune glavu vlastitim neuspjesima. Katarina Velika počinje stvarati ime i izvan granica, te inspirirana posjetom američkog ambasadora, organizira okupljanje na kojem seljaci, plemići i trgovci mogu dati svoj doprinos razvoju nove Rusije. Ona otkriva da čak i najbolji politički lideri ponekad moraju napraviti kompromise kako bi napredovali.

Kreator, scenarist i izvršni producent je Tony McNamara. Među izvršnim producentima još su i Macgowan, Mark Winemaker, Elle Fanning, Nicholas Hoult, Echo Lake’s Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff, Andrew Spaulding, Thruline’s Ron West i Josh Kesselman.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X