Premijera video spota ‘Voz Vlak’ iz radio-predstave ‘Soundtrack za film koji nije snimljen’

Nakon ljetošnjeg spota za pjesmu ‘Obrnuti red stvari’ redatelja Dražena Krešića, a koji broji skoro 200 000 pregleda na Youtube platformi, RadioTeatar predstavlja i drugi spot iz pjesmarice radio-predstave ‘Soundtrack za film koji nije snimljen’.

‘Soundtrack za film koji nije snimljen’ (Foto: Anita Nadj)

Riječ je o dinamičnoj pjesmi “Voz Vlak” i spotu koji je u maniri ranih noir filmova režirao i montirao filmski redatelj Tomislav Fiket. Kameru potpisuje Dražen Krešić, a produkciju Katarina Grgić za RadioTeatar.

Nove izvedbe “Soundtracka za film koji nije snimljen” možete vidjeti ove subote u sklopu programa Fonokinoteka: 18.12. u 18 i 20 sati u kinu Kinoteka.

‘Soundtracka za film koji nije snimljen’ možete vidjeti ove subote u sklopu programa Fonokinoteka

“Soundtrack za film koji nije snimljen” je glazbeno-poetski street-movie. Gledatelj, odnosno slušatelj, doživljava filmsko putovanje kroz koje ga vode dvoje osobitih protagonista, stanovnika dva više nepovezana nego povezana grada: zagrebačka pjesnikinja, kantautorica i dramaturginja Nina Bajsić i beogradski pjesnik, kantautor i slikar Nenada Marića, poznatiji pod umjetničkim imenom Kralj Čačka.

U maniri radiofonskog teatra, dramaturgija “Soundtracka” se ne zasniva samo na riječi i glazbi, već ju nosi i zvučno-atmosfersko tkanje Dina Brazzodura i Lane Deban upotpunjeno terenskim audio snimkama i naracijom Pavlice Bajsić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X