Preostali članovi Led Zeppelina odbili pričati o novom reunionu

Robert Plant, Jimmy Page i John Paul Jones pojavili su se u petak u Londonu zajedno u javnosti, što su tamošnji mediji okarakterizirali kao rijetkost. Razlog okupljanja bila je promocija njihovog koncetnog filma ‘Celebration Day’ snimljenog 2007. godine u londonskoj O2 Areni. Nakon svečane premijere u Odeon West Endu, Zeppelini su se okupili kako bi odgovarali na novinarska pitanja.

John Paul Jones, Jimmy Page i Robert Plant (Foto: Wikipedia)

Pitanje o reunionu koji bi trajao više od jedne večeri, kako je to bio slučaj prije pet godina, bilo je neizbježno. Jimmy Page je na to odgovorio protupitanjem: „Mogu li ja vas pitati je li vam se svidio film večeras?“ No kad je novinar ustrajao i izjavio kako još uvijek nije dobio odgovor na pitanje, Robert Plant mu je kazao: „To bi bilo poljubi i proširi dalje.“

Članovi benda su također odbili odgovoriti za koji ponuđeni novčani iznos bi krenuli na turneju. Ono o čemu su htjeli pričati bilo je hvaljenje Jasona Bonhama, sina pokojnog bubnjara Johna Bonhama za kojeg su kazali kako je njegovo znanje i umijeće izvođenja pjesama Led Zeppelina doslovce enciklopedijsko. Na pitanje koji novi bendovi su im zapeli za uho, Plant je naveo Mumford and Sons iz razloga što imaju dramu u pjesmama, šire optimizam i u stanju su totalno izludjeti publiku.

Jason Bonham (Foto: Wikipedia)

Film „Celebration Day“ će se prikazivati u kinima diljem svijeta 17. listopada za kada je planirana i hrvatska premijera.

Pogledajte cijelu tiskovnu konferenciju nakon londonske premijere filma Celebration Day:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9iGxjV2Sxbc[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X