Priča serije ‘Peaky Blinders’ sada će ići i u događaje nakon Drugog svjetskog rata

Kreator ‘Peaky Blindersa’ Steven Knight potvrdio je da je odustao od prvotnog plana da završi priču na početku Drugog svjetskog rata.

‘Peaky Blinders’ 6. sezona

Hit BBC-jeva kriminalistička drama trebala bi se vratiti u šestoj i posljednjoj sezoni, prije nego što završi filmom koji će zaokružiti priču.

Dok je Knight prethodno zamišljao završetak priče na početku Drugog svjetskog rata, sada je otkrio da umjesto toga u filmu planira proći kroz sukob.

“Uvijek je Britanija bila između ratova – kako lekcija iz jednog rata nije naučena i ponovljena,” rekao je za Empire i dodao: “To je također kraj carstva: ulazimo u Drugi svjetski rat nakon kojeg carstva, zapravo, nema.”

“Ali ja sam… revidirao opseg svega dosad prikazanog. Sada će ići i nakon Drugog svjetskog rata. Jer samo mislim da energiju koja postoji u svijetu za ovu seriju, želim zadržati i želim vidjeti kako može napredovati dalje. Ovu šestu sezonu doživljavan kao kraj početka”, izjavio je Knight koji još uvijek nije započeo na radu zamišljenog.

O tome je rekao sljedeće: “Ne znam što će se dogoditi dok ne počnem pisati. Način na koji radim je da ne planiram. Nekako, to ide ovako; Samo sjednete za tipkovnicu i ako dovoljno dobro poznajete likove, pustite ih da se oslobode i vidite što će jedni drugima reći. Neka dijalog vodi radnju.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X