Pridjevi objavili novi singl ‘Hello’

Prije šest mjeseci su Pridjevil singlom ‘Na lijepom plavom Jadranu’ potvrdili da su se opet aktivirali nakon hiatusa, a s novim singlom najavljen je novi album.

Pridjevi ‘Hello’

S objavom novog singla “Hello” grupa Pridjevi, koju predvodi Dino Santaleza, najavila je drugi studijski album naziva “Drugi korijen”.

Izlazak albuma šturo je najavljen za danas, no u trenutku objave ove vijesti još uvijek se nije pojavio na Bandcampu, Youtubeu ili pak streaming servisima.

Sam naziv albuma “Drugi korijen” slikovito upućuje da su Pridjevi stilski zakoračili u drugi (ili druge) glazbene stilove koji su izvršili utjecaj, prvenstveno, na Dina Santalezu. Debitantski eponimni album iz 2014. bio je uronjen u psihodeliju, a sudeći po singlu “Hello”, Pridjevi ovog puta ulaze na plesni podij.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X