Pridjevi snimili spot za ‘Kantarion (ili gospina trava)’ pred zagrebački koncert

Psihodelični Pridjevi izbacili su ovaj tjedan novi spot i to za pjesmu ‘Kantarion (ili gospina trava)’. To je treći animirani video s njihovog albuma prvijenca „Pridjevi“ koji je po mnogima bio jedan od najboljih hrvatskih albuma u 2014. godini. Autor ovog, kao i dva prethodna spota, je frontmen benda Dino Santaleza.

Pridjevi 'Kantarion (ili gospina trava)'
Pridjevi ‘Kantarion (ili gospina trava)’

Ovim spotom Pridjevi pozivaju na svoj koncert koji će se održati u petak, 28. listopada, u Vintage Industrial Baru. Prije njih publici će se predstaviti zagrebački bend The Basewalks. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan će koštati 40 kuna.

Pridjeve je 2013. godine osnovao Dino Santaleza s kantautoricama Ivanom Picek i Ninom Romić, a uskoro im se pridružuju Erol Zejnilović i Ivan Levačić (Kries, Abop) te Andrija Santro (Bamwise). Prošle godine vrlo hvaljeni debitanski album „Pridjevi“ objavljen je za američku izdavačku kuću Trouble In Mind Records. U tri godine postojanja odsvirali su solidnu količinu koncerata, a njihova izričaj može se opisati kao mješavina psihodelije, popa i eksperimentalne glazbe.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X