Princeov Paisley Park se otvara za javnost

Dom pokojne pop ikone Princea bit će otvoreno za javnost od listopada ove godine.

Paisley Park (Foto: Wikipedia)
Paisley Park (Foto: Wikipedia)

Legendarno imanje u Minnesoti Princeu je služilo i kao dom i kao produkcijski studio od 1985. sve do njegove iznenadne smrti u travnju ove godine.

“Tek je nekoliko stotina ljudi imalo rijetku priliku posjetiti imanje za vrijeme Princeova života. Danas, fanovi sa svih strana svijeta imat će priliku okusiti Princeov svijet po prvi puta otkad budemo otvorili vrata ovog nevjerojatnog mjesta”, stoji u priopćenju Princeove obitelji.

U turističkoj turi po Paisley Parku moći će se vidjeti glavni kat u kući, na kojemu su smješteni studio za snimanje i onaj za miksanje u kojima je Prince napravio svoje najveće hitove, kao i video pogon, sobe za probe, privatni muzički klub i njegova osobna koncertna dvorana.

Fanovi će po prvi puta imati priliku vidjeti i na tisuće osobnih artefakata iz Princeove arhive, uključujući njegovu koncertnu garderobu, nagrade, instrumente, slike, rijetke snimke, fotografije i još štošta drugo.

Početkom kolovoza objavljeno je kako je Paisley Park ponuđen na prodaju, što je Princeova obitelj opovrgnula tvrdeći kako žele da imanje pop ikone postane muzejski prostor otvoren za poštovatelje lika i djela velikog Princea.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X