Priprema se nastavak parodije ‘Spaceballs’ iz 1987. godine

U nastavku parodije na svemirsku operu glumit će Josh Gad, a producent je redatelj izvornika Mel Brooks.

‘Spaceballs’ (foto: MGM)

Priprema se nastavak omiljene parodije na svemirsku operu iz 1987. “Spaceballs” s Melom Brooksom kao producentom, izvještava Variety.

S Joshom Gadom u glavnoj ulozi, film studija Amazon MGM režirati će Josh Greenbaum prema scenariju koji su napisali Benji Samit, Dan Hernandez i Gad. Ostali se detalji trenutno drže u tajnosti.

Originalni film napisao je, producirao i režirao Brooks, koji je također i glumio u njemu. U parodiji popularnih znanstveno-fantastičnih franšiza poput Ratova zvijezda, Zvjezdanih staza i Alien, glumili su Bill Pullman kao Lone Starr (parodirani lik Lukea Skywalkera i Hana Sola), John Candy kao Barf (parodirani Chewbacca) te Rick Moranis kao Lord Dark Helmet (parodirani Darth Vader).

Nastavak “Spaceballs” bit će drugi put da se Brooks vraća nekom svom klasičnom djelu u posljednje vrijeme. Lani je napisao i producirao “History of the World, Part II”.

Gad je najpoznatiji po glumi u “The Book of Mormon” na Broadwayu i posuđivanju glasa Olafu u franšizi Frozen, kao i po ulozi Le Foua u igranoj “Beauty and the Beast”. Uskoro bi trebao režirati biografski film o Chrisu Farleyu s Paulom Walterom Hauserom u glavnoj ulozi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X