Priprema terena za četvrto studijsko izdanje Florence + The Machine

Sve od izdanja za 2015. ‘How Big, How Blue, How Beautiful’ željno se iščekuje nova ploča iz laboratorija Florence Welch + The Machine. Po pravilu nekakvog vremenskog odmaka objavljuju u pravilnim razmacima od 2 do 3 godine. ‘Lungs’ je objavljen 2009. godine, slijedio ga je ‘Ceremonials’ 2011., a nova ploča priprema se za 2018.

  • 11
    Shares
Florence + The Machine na INmusic festivalu (Foto: Tomislav Sporiš)

Iz benda još nisu objavili ništa ali vidljivo je da se za novo, četvrto studijsko izdanje priprema teren i da ga se može očekivati već prije ljeta. Prvo je Ted Cockle, predsjednik uprave Virgin Recordsa u objavi na službenim stranicama Virgina istaknuo da ga “vesele nova izdanja Florence + The Machine, Chvrches, Blossomsa, Jamesa Baya i Shawna Mendesa koja se pripremaju za 2018.” Potom je ažurirana stranica biografije dugogodišnje Welchove suradnice Sally Herbert kako bi se istaknulo da radi na nizu aranžmana za nadolazeće snimke, premda na stranici nema naznaka datuma objavljivanja.

Za sada je poznato da je producent nove ploče Brett Shaw koji je producirao i prethodni album, a kako navodi španjolski glazbeni blog Binaural album se snimao u čak 123 studija i uglavnom izvan Los Angelesa. Welch je u intervjuu za Telegraph prošle godine najavila da će glavni motiv albuma biti uglavnom osobne prirode i da će tematizirati njezine probleme s alkoholom i depresije u koje je upadala nakon prekida dugogodišnje veze s glumcem Jamesom Nesbittom.

Podsjetimo, zadnji album Florence + The Machine debitirao je na broju jedan u čak jedanaest zemalja i prodan je u više od milijun primjeraka od čega je samo u Velikoj Britaniji stigao platinastu nakladu od 300 tisuća primjeraka.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X