Procurila snimka na kojoj Liam Gallagher guši svoju djevojku

Na snimcima nadzorne kamere, koji su procurili u javnost, vidi se kako bivši frontman Oasisa, u jednom trenutku, drži za vrat svoju djevojku Debbie Gwyther.

Liam Gallagher (izvor: Wikipedia)

Incident se dogodio u londonskom hotelu Chiltern Firehouse, a svjedočio mu je jedan od radnika – izbacivač Max Ksiazek.

“Konobar mi je rekao da je Liam fizički nasrnuo na nju. Kad sam se spustio niz stepenice vidio sam kako je grabi za grlo. Ušao sam u hodnik i zazvao ga imenom. Nakon toga ju je pustio i ja sam ga izveo u dvorište. Rekao mi je da je ta vještica kriva za sve, neprestano je to ponavljao”, prenosi The Sun njegovu verziju događaja.

Ksiazek još i navodi da je Gwytherova bila poprilično potresena te da se, u jednom trenutku, zabrinuo za njenu sigurnost.

“Bila je sva u suzama i tresla se. Nije se radilo o pijanoj šali. Mislim da je na snimci jasno što se dogodilo. Činjenica da se to dogodilo na javnom mjestu navela me da se zapitam što tek radi iza zatvorenih vrata. Ponašao se kao životinja, bio je užasno agresivan. Nije pokazao nikakvo kajanje niti je pitao je li joj dobro”, ispričao je Ksiazek.

Pogledajte snimku u videu ispod.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X