Promotivne cijene ulaznica za Georgea Bensona i Return To Forever IV

Počela je prodaja ulaznica za koncerte Georgea Bensona i Return to Forever IV, koji će se, u sklopu Avantgarde Jazz Festivala, održati 8. i 17. srpnja u dvorištu bivše Tvornice duhana Rovinj. U promotivnom razdoblju koje traje do 14. lipnja ulaznice za oba koncerta moguće je kupiti po povoljnijim cijenama.

George Benson

U razdoblju do 14. lipnja ulaznice za koncert Georgea Bensona mogu se kupiti po cijeni od 300 kn, a za koncert Return to Forever IV po cijeni od 250 kn. Od 15. lipnja cijena ulaznica za koncert Georgea Bensona iznosit će u pretprodaji 350 kn, a na dan koncerta 400 kn. Cijena ulaznica za koncert Return to Forever IV nakon promotivnog razdoblja, odnosno od 15. lipnja, iznosit će u pretprodaji 300 kn, a na dan koncerta 350 kn. Kupovina ulaznica moguća je u Maistrinim hotelima: Monte Mulini, Eden, Park i Adriatic te na prodajnim mjestima sustava Eventim i online na www.eventim.hr.  Više informacija o cijenama ulaznica i VIP ulaznicama dostupno je na svim prodajnim mjestima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vk8PI_I1lF8[/youtube]

Prvi Avantgarde Jazz Festival održava se od svibnja do srpnja u Rovinju, predstavljajući neka od najznačajnijih imena svjetske jazz scene. Nakon Juliana Lagea i Anat Cohen listu impresivnih jazz imena koja nastupaju ove godine nastavljaju Dr. Lonnie Smith Trio, New Gary Burton Quartet, George Benson i Return to Forever IV.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5QjTK0pL1go[/youtube]

Predstojeći koncerti 1. Avantgarde Jazz Festivala:

10.06. Dr. Lonnie Smith Trio / Hotel Monte Mulini / 21:00 h

01.07. New Gary Burton Quartet / Travnjak hotela Eden / 21:00 h

08.07. George Benson / Dvorište bivše TDR / 21:00 h

17.07. Return to Forever IV / Dvorište bivše TDR / 21:00 h

Više informacija:

www.avantgardejazzfestival.com

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X