Provjerite jeste li osvojili album grupe Diskurz

Pogodite naziv albuma riječkih punkera i preuzmite CD na njihovoj zagrebačkoj promociji.

Diskurz

Album ‘Nova stvarnost’ osvojili su Damir Hladnić i Jure Marelja. Svoje nagrade mogu podignuti na promociji novog albuma Diskurza u Dallas Music Shopu u Teslinoj 16 u Zagrebu, sutra (petak, 6. svibnja) u 18 sati. Ako niste u mogućnosti doći, javite nam se na e-mail [email protected] radi dogovora.

Riječka punk-rock grupa Diskurz je nakon hvaljenog prvijenca „U protivnom“ dogurala i do drugog albuma. Riječka promomocija dogodila se na Dan prodavaonica ploča, a u petak, 6. svibnja, na red će doći i njihovi zagrebački fanovi. Sastanak je dogovoren u Dallas Music Shopu u Teslinoj 16, gdje ćete se moći družiti s članovima grupe.

Ravno Do Dna vam poklanja dva nova CD-a grupe Diskurz, koja ćete moći podići na spomenutoj zagrebačkoj promociji, koja počinje točno u 18 sati. Na vama je, dakle, da na e-mail adresu [email protected] pošaljete točan naziv njihova drugog, friško objavljenog albuma, upišete broj mobitela te grad iz kojeg se javljate i držite palčeve. Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 5. svibnja, do 12 sati. Sretno!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X