Provjerite jeste li osvojili upad na OFF festival u Šibeniku

U četvrtak počinje osmo, najambicioznije izdanje OFF jazz & blues festivala u Šibeniku.

Plakat OFF festivala

Točan odgovor na naše nagradno pitanje bilo je “Hot Club Zagreb i Leb i Sol”. Dobitnica festivalske ulaznice je Sabira Hajdarević iz Zadra. Njeno ime bit će na popisu na ulazu na OFF festival. Čestitamo!

OFF festival ove godine u Šibenik dovodi jazz i blues kremu. Amira Medunjanin i Vlatko Stefanovski predvode osmi OFF, na kojemu nastupaju i neki od vodećih regionalnih i europskih glazbenika.

OFF Festival odvija se od 17. do 19. srpnja ove godine na Trgu Ivana Gorana Kovačića, ispred OŠ Faust Vrančić. Prvog dana, u četvrtak 17. srpnja, nastupa Amira Medunjanin te blues gitaristi Ian Siegal i Mike Sponza. U petak, 18. srpnja, na rasporedu su Big Band Požega i Pannonia Project, dok se zadnjeg dana, u subotu, 19. srpnja, na pozornicu penju DalMotion Jazz Project i Vlatko Stefanovski. Koncerti počinju u 22 sata.

Cijene su 50 kuna za dnevnu i 120 kuna za festivalsku ulaznicu, a mogu se kupiti u šibenskim barovima Vino&Ino, Bono i Domald te na štandu nasuprot kazališta. Rezervacije se primaju u agenciji Šibenik Plus – Tourist punkt (telefonske rezervacije na 095/9142-449 ili na [email protected]).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X